Hvad er en totalenterprise

Hvad er en totalenterprise

En totalenterprise er er et samlet byggeprojekt, hvor en totalentreprenør vil stå for, at holde overblikket på byggeprojekt. En totalenterprise behøver ikke kun at være byggeprojekter, da også anlægsprojekter er en form for totalenterprise. Ved begge typer totalenterprise, vil en entreprenør stå for at have det overordnede ansvar og overblik på projektet.

 

En totalenterprise kan altså være en samlet byggeprojekt af et hus, eller et komplet nyt haveanlæg. Når der er tale om større projekter som en totalenterprise, kan det godt være svært selv at holde overblikket, og sikre at alt forløber som det skal. Derfor kan man have stor fordel af en totalentreprenør på sin totalenterprise.

 

På den måde opnås der nemlig en større sikkerhed for projektet, og at det udføres efter gældende forskrifter og lovgivning. Har man ikke selv forstand på byggeri og anlæg, er det godt at alliere sig med faglærte håndværkere, mens det for nogle projekter, er nødvendigt med uddannede og autoriserede fagpersoner.

 

Det kan dog godt være en stor og svær opgave at holde styr på de mange faggrupper, som gerne skal arbejde i en form for kombination med hinanden. Her er fordelene ved en totalentreprenør meget stor, da totalentreprenøren vil sørge for, at alle dele af projekter forløber som det skal.

 

At gøre brug af en totalentreprenør kan i sidste ende være afgørende for, at du ender med et lovligt byggeri. Er dit byggeri ulovligt ender du i sidste ende med en bygning der er ubrugelig, og som enten må gennem omfattende renoveringer, eller som i værste tilfælde, må bygges om helt fra bunden. Det kan hurtigt vise sig at ende i meget høje ekstra udgifter, som nemt kunne være undgået med en totalentreprenør.

 

Der vil naturligvis også være udgifter forbundet med en totalentreprenørs arbejde, men disse udgifter en småting i forhold til de udgifter, du risikerer som følge af ulovligt eller fejlagtigt byggeri. Derfor er fordelene ved en totalentreprenør meget store. Du sparer både en masse tid og besvær, samt potentielt rigtig mange penge, som følge af et lovligt og korrekt byggeri eller anlæg.

 

Når du skal finde den rette totalentreprenør til din totalentreprise, så bør du gøre en indsats for, at du får valgt den helt rette totalentreprenør. Dette for at beskytte dig selv bedst muligt ved at sikre, at du finder den helt rette til opgaven. Sammenligning forskellige totalentreprenører for at se, hvilke af dem der passer bedst til dig og din totalentreprise.

Om forfatteren

Entreprenor-firma.dk administrator